2013-04-11

Primera Division si Bundesliga domina sezonul UEFA Champions League

Campionatele Spaniei si Germaniei domina acest sezon de UEFA Champions League, dupa ce fiecare dintre aceste tari au trims cate doua echipe in semifinalele UEFA Champions League. 

In meciul vedeta al serii, Barcelona a reusit un egal cu Paris St-Germain, ceea ce i-a permis accederea in semifinalele. Desi, in prima repriza Barcelona nu a stralucit mai deloc, fara Messi pe teren, usor accidentat, dar caretraia mai intens decat oricine acest meci de pe banca, doar norocul si forma excelenta a portarului echipei catalune au facut doar ca poarta lui Valdes sa ramana intacta.  Debutul reprizei secunde aduce golul lui Pastore care reduce galeria blau-grana la tacere. Tensiunea creste, PSG cauta un al doilea gol in poarta lui Valdes, dar acesta nu vine. Intra si messi, in teren, iar imediat dupa intrarea lui, Pedro, din pasa acestuia reuseste sa-l invinga pe Sirigu. Meciul se termina cu scorul de 1-1, ceea ce ii permite Barcelonei sa se califice in semifinale. Spaniolii au avut mult de tremurat, avand emotii marila fazele create de Ibrahimovic si compania. 

In cel de-al doilea meci al serii, Juve promisese sa-si dea viata pe teren, in incercarea de a scoate o calificare in semifinale, dar a fost peste puterile ei. Sesi aveau momente bune de dominare a meciului, aceasta era tinuta bine in frau de nemti, care nu le-a dat nici o sansa sa se califice, realizand un scor identic cu cel de Allianz Arena, 2-0. 

In semifinale avem calificate, asadar, Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen si Borrusia Dortmund. Tragerea la sorti se va tine m,aine la la 13.00, cand vom afla cine-cu cine va juca. Sper sa nu avem meciuri cu echipe din aceeasi tara, ambele din Germania, sau semifinala El Classico, ar fi mai interesanto finala El  Classico sau ikntre echipele nemtesti, daca vor reusi sa treaca de echipele iberice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu