2013-05-25

Tragedie in sportul romanesc... OLTCHIM, declarata in moarte clinica

Oltchim Ramnicu Valcea, cea mai titrata echipa de handbal feminin din Romania si dintre echipele romanesti este cu un picior si jumatate in groapa. Echipa se confrunta cu grave probleme financiare si are 1.5 milioane de euro datorii. Dupa semifinala din EHF Champions League, conducatorii si-au anuntat retragerea din sustinerea financiara a clubului. In aceste conditii, Oltchim Ramnicu Valcea campioana ultimilor 7 ani in hanbalul feminin romanesc, plus sa nu mai mentionam de performantele europene, sferturi de finala sau semifinala, in Champions League dispare de pe harta handbalului european si poate si national. 



Pacat, ca nu s-au gasit solutii pentru ca aceasta echipa sa continue cu perseverenta performantele si gloria ce o aduc Romaniei in acest sport. Nu s-a gasit nimeni, din milionarii cei multi, care se lauda pe la tv cu averile lor sa investeasca si sa continue drumul inceput. Pacat ca s-a ajuns in aceasta situatie si rusine sa le fie! Bine ca pentru fotbal, un sport care e plin de noroi, coruptie, care nu aduce nici o performanta europeana la nivel intercluburi sa gasesc zeci de milioane de investit, dar pentru handbal, pentru o echipa cu performante, nu se gaseste.

Asadar, zarurile au fost aruncate pentru Oltchim. Echipa este deja destramata, si nimic nu mai poate salva situatia de aici. 

Un mare RUSINE SA VA FIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu