2013-03-13

Steaua, la un pas de retrogradare! FRF la un pas de dezafiliere de la FIFA

Da, ati auzit bine! Steaua e la un pas de retrogradare, daca pana la 31.03.2013, nu achita suma de 1.000.000 de euro. Si asta nu e tot! Ca sa fie placinta completa, Romania ar putea fi dezafiliata de la FIFA, 

 
iar echipele romanesti sa nu poata participa in competitii intercluburi. Continuati asadar sa protejati echipele mari din Bucuresti, si dle Sandu, si dle Dragomir, veti putea pleca linistit acasa, inainte de termen, pentru ca nu veti mai avea obiectul muncii. Vi-l ia FIFA, odata cu dezafilierea. 

















In sfarsit se misca ceva si in sensul asta. Desi Steaua e lider incotestabil in Liga I in acest, la un pas de castigarea campionatului, datoriile ei spre alte cluburi se pare ca o urmaresc cat se poate de urat. Daca Timisoara, din ipostaza de vice-campioana, a putut fi retrogradata, atunci de ce sa nu fie retrogradata pe seama datoriilor catre alte cluburi insasi campiona. 



FCM Bacau a depus un memoriu la FIFA impotriva FRF pe motiv ca ar dori musamalizarea cazului in care Steaua datoreaza ei suma de 1.000.000 din urma transferului lui Eugen Baciu. Si asa si este. Echipele bucurestene prea au fost cocolosite, tinute pe palme si iertate, cand a venit vorba de echipe din provincie, imediat au luat masura retrogradarii. Steaua de mult merita sa fie trecuta in esaloanele inferioare, de la cazul valiza cu 1.700.000 euro pentru dare de mita, iar Rapid si Dinamo, pe motivul datoriilor catre jucatori.

Desi echipa lui Gigi Be(rbe)cali e pe val in Europa si e pe cale sa dea peste cap toate pariurile si pronosticurile specialistilor lumii fotbalului, iata ca altceva, o datorie vine de hac Stelei. Sa vedem cum va reactiona la aflarea stirii mult prea-credinciosul domn Be(rbe)cali. Cat sau carui sfant se va ruga sa scape de belele.





Exact asta-i trebuia Stelei inainte de meciul cu Chelsea sa-si poata mentine moralul sus, daca vrea sa se califice, un scandal care s-o ameninte cu pierderea licentei si retrogradare. Domnul Becali, vezi-ti de functiile tale de europarlamentar; parlamentar; afacerile cu oi, ca vine pastele, sa-ti vezi si tu profitul; facultate; terenuri; si lasa fotbalul, nu e de tine. Oricum vei ajunge sa faci parnaie. Si stii de ce? In prea multe dosare esti implicat sa scapi doar cu suspendare si nevinovat. Vinde Steaua ca nu te priepi deloc la fotbal, esti varza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu