2013-02-25

Derby della Madonnina, terminat indecis

Aseara, pe un Giuseppe Meazza arhiplin, animat de coregrafiile ambelor galerii, Derby della Madonnina, Internazionale Milano vs AC Milan  s-a terminat indecis, scor 1-1.

 
Prima repriza a meciului a apartinut lui Milan, care a fost mai periculoasa, si pe langa faptul ca a reusit sa inscrie un superb gol prin El Shaarawi, a mai avut o multime de ocazii, in care, portarul interist, Handanovic, a trebuit sa apere mingi trimise catre Balotelli sau Boateng in careul de 6 metri. Golul lui El Shaarawi a fost o bijuterie tehnica, acesta lovind cu spitul un balon care s-a indreptat spre paianjenul portii lui Handanovic, acesta ramanand simplu spectator.

A doua repriza a apartinut interistilor, care au egalat prin Schelotto in minutul 71, fiind randul lui Abbiati sa priveasca cum mingea se strecoara in plasa dupa lovitura de cap a jucatorului interist.. Pana atunci a fost un moment cand o ceata deasa se lasase deasupra gazonului, iar nerrazzurii au profitat de aceasta situatie avand niste situatii foarte bune de a egala, dar Abbiati a fost la post. Pe contraatac, Milan a incercat sa puncteze decisiv, insa mingea mn-a mai vrut sa intre in poarte, gasind in Handanovic un demn urmas al lui Julio Cesar.  Probabil si faptul ca au jucat cu Barcelona, la mijlocul saptamanii trecute le-a cam terminat bateriile rossonerrilor, insa, per total a fost un meci frumos, plin de faze spectaculoase. Egalul a fost considerat un rezultat echitabil de ambele formatii, mai intai de catre Milan, obosita dupa duelul din Champions luegue,  iar mai apoi si de catre Inter, fara  Milito, care dupa ce a egalat, nu s-a prea strofocat sa mai atace buturile lui Abbiati. 

In urma acestui rezultat, atat Milan cat si Inter isi pastreaza pozitiile din clasament, 3 si respectiv 4. O victorie rossonerrilor aseara, ii mai apropia putin de Napoli, care de afla pe pozitia secunda, iar un esec ii arunca pe pozitia a IV-a a clasamentului, la doua puncte in spatele Inter-ului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu