2016-06-10

Din nou la un turneu final de fotbal.

Stimati cititori ai blogului meu sportiv,

stiu ca nu am mai scris de mult timp, dar azi e o zi deosebita. Incepe un nou turneu de Campionat European de fotbal, si in premiera absoluta, sortii au decis ca nationala Romaniei sa deschida regalul fotbalistic, de o luna, in compania tarii gazde, Franta. 

Mascota EURO 2016



De mai bine de o saptamana, toata lumea se pricepe la fotbal, si da previziuni din ce in ce mai optimiste pentru echipa romana. Ei bine, viitorul nu sta chiar roz pentru echipa noastra. De ce? Pai, ia sa ne gandim putin ce echipa are Franta, jucatori tot unul si unul: Lloris, Pogba, Giroud, Griezmann, astia fiind doar o mica parte din constelatia lor de vedete. 

Urmeaza apoi meciul cu Elvetia, un adversar care a batut Romania in grupe la Mondialul american. Acum e alta generatie, mult mai valoroasa de jucatori elvetieni, cu Lichtsteiner, Djourou, Frei, Shaqiri, Seferovici si Derdyiok. Elvetienii voravea grija sa ne mai umfle o data buzele (poarta) cu goluri. 

Daca vom reusi sa scoatem un egal cu Albania, sa zicem bogda proste c-am scapat si sa o tulim cat mai repede acasuca. 

Pana una alta sunt mai putin de 3 ore pana la fluierul de start al partidei inaugurale. Cu tot pesimismul adunat i vene si transmis prin acest articol, indraznesc sa strig, pana se mai poate, HAI ROMANIA! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu