2011-10-31

Steaua si violentele

Buna ziua, dragi cititori... Nu stiu exact ce se intampla cu echipa Steaua, insa trece printr-o pasa proasta si este urmarita de violente... la tot pasul. Nu mai departe de saptamana trecuta, de fapt, in week-end a fost derby-ul cu Rapid, in care jucatorii s-au incaierat, si a fost nevoie de interventia arbitrului spre a potoli furia jucatorilor, aratand nu mai mult de 3 cartonase rosii,


ca in acest weekend, in deplasarea de la Petrolul, un fan drogat si beat a lovit un jucator el echipei Steaua.


Astfel de acte de huliganism ar trebui sa fie stopate din fasa, de catre staff-ul echipei organizatoare a meciului, sau prin crearea unei liste de persoane non-grata pe stadioane, pe baza de fotografii cu chipul lor si semnalmente. Intrarea pe stadion ar trebui facuta prin zone in care sunt amplasate camere video, iar cei care ar avea interdictie de intrare sau sunt cunoscuti ca scandalagii, violenti sa fie retinuti la poarta, si sa nu li se permita intrarea, chiar daca au abonament sau bilet. Totodata, la intrarea pe stadion ar trebui amplasate porti care sa detecteze metalele, ca la aeroporturi, astfel incat nici o lama, nici un box de metal sa nu poata fi introduse in incinta stadionului. 

Clubul gazda ar trebui sanctionat prin pierderea meciului la masa verde si amenda foarte mare, astfel incat sa nu mai permita producerea unui astfel de eveniment, care sa strice spectacolul sportiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu