2014-10-22

Greseala de tactica

In primavara acestui an, dupa ratarea calificarii la Campionatul Mondial, pe data de 05.03.2014, la nivelul de conducere a Federatiei Romane de Fotbal a avut loc o schimbare. Domnul Mircea Sandu a fost inlocuit la conducerea acestei institutii de tanarul Razvan Burleanu. Toate bune si frumoase mi-am zis. 
Razvan Burleanu


Mircea Sandu













Eu, inainte ca domnul Burleanu sa fie ales ca presedinte, dupa ratarea calificarii la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, am fost de parere ca daca un antrenor, in cazul de fata, Victor Piturca, nu si-a indeplinit obiectul, trebuie scchimbat. Schimbarea lui Piturca din functia de selectioner trebuia facuta cu atat mai mult cu cat, odata cu inceperea mandatului domnului Burleanu incepe o noua era in fotbalul romanesc, si toate trebuiau reinnoite 

Victor Piturca 
Plus de alta, incepea o noua campanie de calificare, si ce bine ne statea cu un antrenor nou, de la inceput. Dar, tin sa cred, ca domnul Burleanu s-a gandit la faptul ca domnul Piturca deja cunoaste tot ce inseamna munca cu echipa nationala a Romaniei, si de aceea l-a mentinut in functia. 

Dar azi, la doar 3 meciuri de la inceperea campaniei, Piturca a plecat si a lasat totul in degringolada. Era mai usor daca se facea pasul de la inceput, cu schimbarea lui Piti. Acum nu mai era bataia asta de cap, cu alegerea selectionerului. Puneti si voi clauza in contract, Federatia romana de Fotbal, cand va luati un selectioner: obiectiv principal - calificarea la turneul final. Neindeplinirea acestei clauze, duce automat la rezilierea contractului. 

Acum cine oare va fi selectioner? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu