2013-04-09

Way to Wembley 2013... Sferturile de finala a UEFA Champions League

In seara asta avem primele 2 meciuri din retururile sferturilor de finala a UEFA Champions League, meciuri care vor stabili primele doua semifinaliste ale acestei editii.

Deci, in seara asta, avem Galatasay vs Real Madrid.

 
Daca in tur, pe Santiago Bernabeu, scorul a fost 3-0, acest lucru cam spune totul despre soarte meciului de la Istanbul din aceasta seara. Galatasaray nu a avut taria sa joace de la egal la egal cu masinaria de fotbal Real Madrid. Drogba nu a miscat deloc in fata lui Varane, in timp ce Cristiano Ronaldo si-a facut de cap pe teren. Acum Burak Yilmaz, cel mai prolific goleador al Galatei e suspendat, deci munca grea ramane pe umerii lui Drogba.

Aici, in acest meci, pronosticul meu e victorie fara probleme a Realului.

In celalalt meci al serii avem confruntarea dintre Borussia Dortmund si Malaga. 


Adevarul e ca nu am vazut partida din tur, terminat la egalitate 0-0. Se confrunta in acest meci, campioana Germaniei, care a reusit doi ani la rand sa sufle trofeul Bundesliga lui Bayern, si care joaca un fotbal frumos si agresiv. cu Malaga, echipa care a avut o perioada buna in campionat, pentru o perioada.

In acest meci, parerea mea e ca nemtii vor ajunge in careul de asi, si va invinge pe Malaga. 

Maine seara avem meciul care tine cu sufletul la gura Barcelona. Pe Camp Nou, va fi returul dintre FC Barcelona si Paris Saint Germain. 


Barcelona nu prea si-a putut face jocul fiind incomodata pe Parc de Princes de Ibrahimovic, Pastore si compania. In primele minute, Pastore deja ameninta poarta lui Valdez cu o bara. Pe cand totul parea ca Barcelona se indreapta spre o victorie grea si chinuita, in ultima faza a meciului PSG a reusit sa egaleze la 2 scorul. 

Cu Messi busit la pauza meciului de la Paris, sper din tot sufletul ca echipa calificata dupa returul de la Barcelona sa fie PSG, echipa din capitala Frantei. Daca se va intampla opusul, sper din tot sufletul ca finala sa fie Real vs Barcelona, si Barcelona sa sufere o infrangere usturatoare.

Celalalt meci al serii de maine va fi Juventus Torino vs Bayern Munchen. 


Desi nu sunt fan al nici uneia dintre echipe, pe Bayern nu pot sa-i suport, iar Juve e rivala echiei mele favorite, Milan, aici se pare ca dupa victoria cu doar 2-0 cu Juve, spun doar, dupa un 9-2 in campionat, nemtii par favoriti la calificarea in semifinalele UEFA Champions League.

Bayern va fi echipa calificata in semifinale. 

Deci favoritele mele pentru careul de asi al UEFA Champions League sunt: Real Madrid, Borussia Dortmund, PSG si Bayern Munchen. Incet-incet cercul se restrange, si va ramane doar castigatoarea cu trofeul, sper eu, anul acesta sa fie randul lui Real Madrid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu