2013-04-23

Ultimul pas pana la marea finala de pe Wembley

Asta seara, incep semifinalele UEFA Champions League sezonul 2012-2013. Penultimul act al competitiei aduce in fata doua dueluri ibero-germane mare clasa: Bayern Munchen vs Barcelona si Borussia Dortmund vs Real Madrid.. Deci vom avea spectacol, de calitatea I.

Azi, primul meci al turului dintre Bayern Munchen si FC Barcelona. Se infrunta doua echipe puternice, ce marsaluiesc prin propriile campionate in stil de mare campioana. Desi Bayern e in plin scandal cu evaziunea fiscala realizata de presedintele Heiness, ei joaca fotbal ca in prima etapa, ca o adevarata masinarie de fotbal, care inscriu pe banda rulanta si bat la scor orice echipa le iese in cale. De partea cealalta, pe banca celor de la Barcelona a revenit Tito Villanova, care se spera sa aduca mai multa viziune si forta echipei catalune.



 Sunt nerabdator sa vad confruntarea dintre aceste doua echipe puternice, poate cele mai puternice din campionatele lor. Sa castige cel mai bun, si sa ne ofere un spectacol fotbalistic de mare clasa. Desi nu sunt fan al niciuneia dintre echipe, imi doresc ca Barcelona sa fie invinsa, dar pe de alta parte mi-as dori o finala Real Madrid vs FC Barcelona, un EL Classico, in care Barcelona sa fie invinsa clar de Real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu