2013-04-24

Macel in toata regula pe Fussball Arena din Munchen

Se pare ca FC Bayern Munchen a luat o optiune serioasa in calificarea in finala UEFA Champions League de pe Wembley dupa victoria categorica cu scorul de 4-0 in fata Barcelonei de aseara. Scorul putea avea proportii mai mari, chiar foarte mari, bavarezii avand 3 penalty-uri neacordate si alte ratari monumentale, care ar fi putut ridica scorul la un 9-0 clar.



Barcelona nu a putut sa-si faca jocul si nici n-a prea existat in teren aseara. Bayern a controlat tot jocul,a dominat o Barcelona ce parea prea obosita, prea sleita de puteri. Bayern a pus piciorul pe acceleratie din primul minut, dorindu-si mai mult victoria. Cred ca asta a si vrut sa fie impresia, sa ii sperie pe spanioli, sa-i inhibe, sa ii faca si sa-i impinga la greseli, greseli din care nemtii sa profite. Messi, desi credea ca se se simte si poate juca, n-a miscat deloc in teren.

La scorul de 0-0, in minutul 17, dupa un corner executat de nemti mingea deviata de un jucator bavarez il atinge in mana pe Pique, insa arbitrul nu dicteaza lovitura la 11 metri. Conform cursului jocului, corul a fost deschis 7 m inute mai tarziu de catre Muller care preia din 2-3 metri cu capul o minge care a tot fost centrata si recentrata. Pana la pauza dominatia echipei gazda creste, si golul doi pluteste in aer. In minutul 33 e randul lui Pedro sa comita hent in careu, dar nici de data aceasta arbitrul nu a acordat lovitura de pedeapsa.

Se credea ca pauza va ffi un sfetnic bun pentru Barcelona si va reveni, insa a doua repriza incepe in aceeasi nota dominanta a echipei germane. barcelona face si al treilea hent in careu, dupa atingerea mingii cu mana de catre Alba. Mingea iese in corner. Golul doi vine la faza imediat urmatoare, dupa lovitura de colt. Mingea e recentrata in fata portii de catre Muller, iar Mario Gomez nu trebuie decat sa faca o simpla formalitate. Sa puna latul si sa impinga mingea in poarta.

Bavarezii nu s-au saturat de fotbal si incep sa accelereze ritmul, Barcelona e debusolata. Pierd mingi usor, paseaza aiurea. In minutul 73, dupa o actiune colectiva de atac, prin pase succesive rapide, mingea ajunge la marginea careului la Robben. Acesta accelereaza, patrunde in careu, dribleaza un catalan, care e bruscat de Muller, iar robben ajunge nestingherit fata in fata cu Valdez, si inscrie printr-un sut la coltul lung. 3-0. Barcelona cere fault in atac, dar nu primeste nimic, iar golul e validat.

Finalul o gaseste pe Barcelona ingenuncheata, Bayern mai inscrie o data in minutul 82. Pasa Robben pentru Alaba, acesta centreaza in fata portii unde Muller plonjeaza si inscrie de 4-0.


Sincer credeam ca Barcelona va juca ceva fotbal, incat sa poata da o replica lui Bayern. Dar cum spunea aseara o prietena, Panzere-ele nemtesti  au zdrobit Barcelona. marea favorita in returul fde finala porneste echipa bavareza. Chiar daca joaca pe Camp Nou, nici o echipa n-a reusit sa reintoarca un scor de 4-0. 3-0 da. 4-0 inca nu. Barcelona ar trebui sa joace divin, dumnezeieste, iar Bayern sa fie praf. Ceea ce nu cred ca se intampla. La cum a aratat Bayern sezonul asta in Bundesliga, mira-m-as. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu