2013-04-25

Lewandowsky - Real Madrid 4-1

Aseara, pe BVB Arena din Dortmund, Borussia a socat, de fapt a confirmat forma buna prin care trece. Daca in grupe, din 6 puncte in joc, Borussia a reusit sa smulga 4, invingand marele Real, si obtinand si un egal in fata ibericilor, fiind buturuga mica care rastoarna carul mare, aseara celelalte Panzere, Borrussia si-au aratat forma de invidiat administrand un sec si dureros 4-1 Realului. 


Trebuie sa recunosc ca nu am vazut meciul de aseara, insa am vazut rezumatul si highlights-urile partidei. Am vazut superbul gol de 3-1 al lui Lewandowsky. Mourinnho a recunoscut ca Borussia a fost peste Real la toate capitolele.


Dupa jucarea meciurilor tur, echipele nemtesti  sunt favorite la calificarea in finala. Real mai pastreaza sanse minime, golul inscris in deplasare, face ca in meciul retur de marti sa-i fie de ajuns un 3-0. Daca nu se intampla asa, vom avea o finala nemteasca pe Wembley. Va fi cea dea doua invazie germana asupra Angliei, un spectacol garantat, dupa cum a aratat prima mansa a semifinalelor. Sper ca finala va avea la fel de multe goluri, precum ofera Bundesliga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu