2013-02-24

O noua seara de derby-uri... Italia si Franta

Campionatele italian si francez au programt din nou derby-urile in aceeasi zi, la aceeasi ora. 

In Italia, orasul Milano, sub supravegherea Madoninei, va fremata in aceasta sub frenezia tifozilor care vor merge pe Giuseppe Meazza sa-si sutina favoritii, in celebrul Derby della Madonnina, Inter vs AC Milan. Dupa cum se stie,si am mai spus-o nu o data, eu sunt un tifoso rosonerro, suporter de-al lui Milan. 



Daca in tur, Inter s-a impus cu scorul de 1-0, profitand de un start slab al sezonului din partea lui Milan, in aceasta seara, va avea de tinut piept cu o echipa mult mai agresiva, care a reusit la mijocul saptamanii trecute sa invinga puternica FC Barcelona, in Champions League. La Milan in ultima vreme un jucator emblematic incepe sa devina Stephan El Shaarawi, un jucator luptator, care nu se teme sa fuga pe tot terenul, sa depuna efort pentru a duce echipa la victorie, un inlocuitor pentru Gattuso sau Seedorf..

Stephan El Shaarawi 


In acelasi timp, Inter au eliminat pe CFR Cluj, din Europa League cu scorul general de 5-0, dupa ce s-au impus la Cluj Napoca cu 3-0. Nerrazzurii au si de ce sa fie ingrijorati inaceasta seara, Milito si Palacio fiind accidentati. In acelasi timp, in tabara rossonera a aterizat un fost jucator de-al lui Inter, Balotelli, care a reusit sa marcheze de 4 ori in 3 meciuri. 

Mario Balotelli 


Spectacolul e garantat, in aceasta seara, fiecare echipa luptand sa-si asigure victoria. Eu ma voi la orele 21.45, frumos in pat, si ma voi conecta atmosferei de la Milano, pe Giuseppe Meazza. FORZA MILAN!

Capitala Frantei, Paris, va fierbe si ea in aceasta seara, cu un meci de top, opunand pe Paris Saint Germain lui Olympique de Marseille. Parerea mea e ca favorita in acest meci e PSG, desi eu sunt un fan OM, deoarece Ibrahimovic si-a ararat clasa de super-fotbalist, avand niste meciuri in care a marcat doua-trei goluri sau uneori fiind omul de la servire, cu patru pase de gol pe meci. 

Asadar va fi o seara incendiara, cu fotbal spectaculos. Fie ca favoritele mele, AC MILAN si OM sa invinga! 

FORZA MILAN! - ALLEZ OM!

sursa imaginilor cu El Shaarawi si Mario Balotelli: http://www.acmilan.com/it/teams/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu